Vandringskängor för kvinnor Trezeta Hype WP

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Hype WP

Börjar på: 1 468,51 kr

854,67 kr

-42%
En slitstark, bekväm och lågt skuren vandringskänga speciellt utformad för äventyrliga kvinnor. Water Stopper för torra fötter, Vibram® Dom yttersula för maximalt grepp.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 468,51 kr

854,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Hype WP

Hype WP är en låg, mångsidig och slitstark sko för lättare vandring och mer krävande promenader.

Ovandel och foder
Ovandelen är tillverkad av läder och snörningen är förstärkt med ett lager polyuretan för att ge bättre motståndskraft mot nötning. Det inre meshfodret är förstärkt med Water Stopper-membranet, en exklusiv teknik från Trezeta som använder 3 mycket tunna lager av vattenavvisande material för att förhindra att vatten tränger in samtidigt som fukt och svett släpps ut, vilket garanterar utmärkt klimatkomfort och håller fötterna torra. Ankelområdet har High Frequency-teknik, en speciell polyuretanbeläggning som stärker, stöder och skyddar ankelområdet.

FIT AND LACING
Hype är enkel och intuitiv att ta på: de klassiska tejpade öljetterna ger dig maximal frihet att anpassa skons form som du vill, medan den lågt skurna kragen säkerställer rörelsefrihet utan att kompromissa med fotens stabilitet och säkerhet. Den sprayade Liquid Rubber-tåhättan gör skon lätt, samtidigt som den ökar hållbarheten och skyddar foten mot stötar. Hype har en åtsittande, bekväm passform, vilket gör den perfekt för vandrare som vill känna att framfoten och tårna är väl omslutna, men utan att känna sig trångbodda.

SOLE UNIT
Den ultralätta mikroporösa EVA-mellansulan ger stötdämpning och stabilitet när du går, vilket minskar stressen efter långa dagar i backen, medan den tvåfärgade Vibram® Dom yttersulan har ett tätt mönster som ger maximalt grepp under foten - även på våt och hal terräng.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722745
Färg grå/grön
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del