Jacka Jack Wolfskin solitude mountain

Jacka Jack Wolfskin solitude mountain
Börjar på: 5 508,60 kr
Den här jackan kommer att övertyga även de mest krävande vandrarna. Det isolerande, vindtäta och vattenavvisande materialet gör den idealisk för alla vinteraktiviteter.

Slut i lager

Beskrivning

Jacka Jack Wolfskin solitude mountain

En förstklassig skidsemester förtjänar en förstklassig jacka! Vi har designat SOLITUDE MOUNTAIN JACKET i nära samarbete med champion skidåkaren Felix Neureuther. Så att du är skyddad mot vind och fukt på dina utförsåk!
Jackan är tillverkad i vårt vind- och extremt vattentäta TEXAPORE ECOSPHERE-material. Naturligtvis har vi också tänkt på vattenavvisande dragkedjor: så att varken snö eller regn kan tränga igenom dragkedjorna. Och om turen blir riktigt tuff kommer du att uppskatta materialets höga andningsförmåga och de extra långa ventilationsdragkedjorna under armarna.
Samtidigt är SOLITUDE MOUNTAIN JACKET mycket elastisk. Tack vare ärmarnas smarta skärning och de elastiska muddarna och snörasskyddet kommer du alltid att kunna röra dig fritt.
Den praktiska, justerbara tunnelhuven kan enkelt bäras över skidhjälmen. Skipass, plånböcker etc. kan förvaras i de två stora bröstfickorna, ärmfickan eller innerfickan. Och som sig bör för en bra skidjacka har vi utrustat den med ett RECCO-chip. Om du ska ta en tur till byn efter skidåkningen för att avrunda dagen kan du bara dra av blixtlåset på snörasskyddet - det är enkelt att ta på och av.
Bra för miljön: Huvudmaterialen i SOLITUDE MOUNTAIN JACKET är 100% återvunna. Yttermaterialet är färgat med vår hållbara FUTURE DYE-process. Denna nya teknik använder mycket mindre vatten och kemikalier. Den extra fördelen för dig: långvariga, vältonade färger.
Autres detaljer
Vikt: 820 g (storlek M)
TEXAPORE ECOSPHERE FUTURE DYE STRETCH 3L: ekologiskt färgat yttermaterial, färgbeständigt och elastiskt, mycket vattentätt, vindtätt och andas med 95% återvunnen polyester (vattenpelare: 20 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 15 000 g/m²/24 h**)
(mått enligt: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE O2+ 3D VACUUM LAMINATION 3L: mycket vattentätt, vindtätt och andningsaktivt yttermaterial med mycket hög slitstyrka (vattenpelare: 20 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 15 000 g/m²/24 h**)
(mätningar enligt: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1) * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1) (axlar och huvkant)
POLYESTER STRETCH JERSEY : mjukt, torrt tyg rapide och sidoelasticitet (snöskydd, ärmslut och bröstficka)
fast tunnelhuva med justerbar ansiktsöppning och volym, kan bäras över hjälm
ventilationssystem framför kragen
ventilationsdragkedjor under armarna
2 bröstfickor, armficka, innerficka
RECCO-system : fast, integrerat chip som inte kräver något underhåll och som kan lokaliseras av räddningstjänsten
vattenavvisande dragkedjor
armlinje för stor rörelsefrihet
tättslutande muddar med resår
avtagbart snöskydd
justerbar nederkant

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1113361_1361
Färg blå pacifique
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)