Parka Jack Wolfskin nature woods

Parka Jack Wolfskin nature woods
Börjar på: 4 529,19 kr
Denna parkas är ett måste för vintersäsongen, perfekt att ta med sig in till stan för maximal värme.

Slut i lager

Beskrivning

Parka Jack Wolfskin nature woods

Letar du efter en varm parka för dina vinterpromenader i staden och dina helgutflykter i skogen? I så fall vill vi gärna presentera NATURE WOODS PARKA. Denna vinterparkas är verkligen originell - eftersom den är tillverkad nästan helt av naturmaterial!
Naturlig stil möter funktion: NATURE WOODS PARKA kombinerar båda. Det börjar med ytmaterialet TEXAPORE NATURE med mjuk touch: helt tillverkat av robust hampa och mjuk ekologisk bomull. Samtidigt är det - som vanligt på Jack Wolfskin - vattentätt, vindtätt och andas.
Och det är inte allt: vi har utrustat parkasen med en vadd som består av 50 % syntetfibrer och 50 % återvunnen ull. Det innebär att vår MICROGUARD WOOLBLEND inte bara isolerar bra, utan också har en utmärkt fukthantering.
Designen på NATURE WOODS PARKA är medvetet sober - och små detaljer som de silverfärgade tryckknapparna och filtlogotypen är iögonfallande. Dessutom är den - som sig bör för en parkas - utrustad med massor av fickor. Så att du enkelt kan förvara plånbok, smartphone och handskar.
Autres detaljer
Vikt: 1485 g (storlek M)
TEXAPORE NATURE STRUCTURE HEATHER 2L: yttermaterial av hampa och ekologisk bomull med mjuk känsla, melerad look, vattentät, vindtät och andningsbar (vattenpelare : 10 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 6000 g/m²/24 h**)
(enligt: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
foder av återvunnen mikrofiber
MICROGUARD WOOLBLEND (120 g/m²) : mycket varm, luktresistent vaddering med 50% återvunnen ull, 30% återvunna syntetfibrer och 20% syntetfibrer / MICROGUARD WOOLBLEND (100 g/m²): mycket varm, luktresistent vaddering med 50% återvunnen ull, 30% återvunna syntetfibrer och 20% syntetfibrer
fast huva med justerbar frontöppning och volym
4 höftfickor, 2 bröstfickor, innerficka
reflekterande detaljer

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1114361_4144
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)