Jacka Jack Wolfskin atmos

Jacka Jack Wolfskin atmos
Börjar på: 2 203,07 kr
Denna herrjacka är gjord för skidorter, frusna sjöar och snöiga backar. Det förstklassiga tyget skyddar mot kyla, vind och fukt.

Slut i lager

Beskrivning

Jacka Jack Wolfskin atmos

Genom den nyfallna snön är du på väg mot toppen och ser fram emot nedfärden. När du åker nerför backen mot dalen har du på dig din ATMOS JACKET. Den håller dig varm, känns skön och låter huden andas.
Vi har utvecklat denna bekväma isoleringsjacka tillsammans med Felix Neureuther. Den lätta MICROGUARD-vadderingen garanterar den nödvändiga värmebehållningen.
Dessutom är ATMOS JACKET superflexibel precis där du behöver den. Det beror på att vi har utrustat den på sidorna och under armarna med vår nya NANUK DYNAMIC NATUREBLEND fleece. Detta elastiska material med en hög andel TENCEL™ Lyocell-fibrer är behagligt mjukt och följer verkligen varje rörelse.
Autres detaljer
Vikt: 450 g (storlek M)
FLEX SHIELD AIRLITE RIPSTOP: softshellmaterial med structure Ripstop, mycket lätt och andningsbart, elastiskt, nötnings- och vindavvisande, vattenavvisande
NANUK DYNAMIC NATUREBLEND: mjuk, bi-elastisk och ventilerande stretchfleece med 61% återvunnen polyester och minimum 25% TENCEL™ Lyocell-fibrer som (sidor och underarmar)
FLEX SHIELD AIRLITE PLAIN: mycket lätt softshellmaterial som andas, elastiskt, nötnings- och vindbeständigt, vattenavvisande
MICROGUARD STRETCH (60 g/m²): lätt och elastisk vadd i syntetfiber
2 höftfickor, bröstficka
justerbar nederkant

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1205731_1361
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)