Dunjacka för kvinnor Jack Wolfskin athletic

Dunjacka för kvinnor Jack Wolfskin athletic
Börjar på: 2 447,93 kr
Den här dunjackan är till för dig som ständigt är på språng. Från staden till de höga bergen erbjuder den oöverträffad komfort och skydd mot kyliga vindar.

Slut i lager

Beskrivning

Dunjacka för kvinnor Jack Wolfskin athletic

På snöiga vandringsleder är du skyddad mot kyla och vind - och allt med en snygg look. En funktionell jacka kan ha en trendig look. ATHLETIC DOWN JACKET är det bästa beviset på detta!
Den asymmetriska designen med dragkedja i sidan gör dunjackan till ett riktigt blickfång. Det släta, glänsande yttermaterialet och den originella utformningen av dunfacken ger den en elegant, lekfull look look som också tjänar sitt syfte: STORMLOCK-yttertyget är vindtätt och facken erbjuder gott om utrymme för den varma, RDS-certifierade gåsdunsfyllningen.
En annan höjdpunkt på point är den stora, genomgående framfickan med mjukt fleecefoder. Den har dragkedjor på båda sidor så att inget kan falla ut. Om det regnar eller snöar på din vandring met kombinerar du bara ATHLETIC DOWN JACKET med en vattentät ytterjacka - inga problem tack vare vårt SNAP-IN-system!
Autres detaljer
Vikt: 285 g (storlek S)
STORMLOCK ECOSPHERE 20D GLOSSY RIPSTOP: mycket lätt, rivstarkt och vindtätt tyg av återvunnen polyester med förstärkningstrådar och blank utsida
fylld med 90/10 gåsdun (fyllnadsgrad 800 cuin, RDS-certifierad)
framficka med två blixtlås
SNAP-IN-system: fästmöjligheter för en ytterjacka

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1206561_4311
Färg grön häck
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Zip