Simglasögon för barn Speedo Jun Hydropulse P12

Simglasögon för barn Speedo Jun Hydropulse P12

244,85 kr

166,26 kr

-32%
Ge ditt barn den ultimata prestandan med Speedo Jun Hydropulse P12 simglasögon. Bekväma, pålitliga och snygga.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Simglasögon för barn Speedo Jun Hydropulse P12

Speedo Jun Hydropulse P12 simglasögon är speciellt utformade för unga simmare som älskar att simma. De tillverkas av det kända varumärket Speedo och är perfekta för barn tack vare sin storlek och design som är anpassad till unga simmare.

Tack vare sin ergonomiska form sitter simglasögonen bekvämt och säkert, så att barnen kan koncentrera sig helt på simningen utan att hindras av dåligt passande simglasögon. Polykarbonatlinserna är slagtåliga och ger UV-skydd, så att vision är klart och säkert för barnens ögon.

Den snygga och färgglada designen på Speedo Jun Hydropulse P12 simglasögon är perfekt för unga simmare som vill sticka ut och se snygga ut i vattnet. Dessutom är silikonremmarna lätta att justera för en anpassad passform och en bekväm passform.

Glasögonen är också idealiska för träningspass och simtävlingar tack vare sin hydrodynamiska form, som minskar motståndet i vattnet och förbättrar simmarnas prestanda.

Kort sagt, Speedo Jun Hydropulse P12 simglasögon är ett kvalitetsval för alla unga simmare med en passion för simning. Med komfort, stil och prestanda är dessa simglasögon ett viktigt tillbehör för simningspass. Lita på att det välkända varumärket Speedo utrustar ditt barn med den bästa simutrustningen.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 12270-D658
Färg pool blue/mango/light smoke
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior