Kapsyl Buff truckerxcross [Storlek L/XL]

Kapsyl Buff truckerxcross [Storlek L/XL]

337,90 kr

312,80 kr

-7%
Skydda dig mot solen och håll dig aktiv med den högpresterande packbara kepsen från det professionella teamet Buff®. Ultraflexibel, ultra- lätt och miljövänlig!

Slut i lager

Beskrivning

Kapsyl Buff truckerxcross

Pack Run xcross visir Njut av en aktiv livsstil med de officiella produkterna från det professionella teamet buff®. produkter med avancerad teknik utformade för sport och utomhusaktiviteter. ett flexibelt och extremt lätt visir och pannband: undvik att bli blind och skydda dig mot UV-strålar. en justerbar passform, bra andningsförmåga och ultimat svettabsorption är egenskaperna hos detta extremt lätt att bära med sig visir. Förpackningskonceptet Buff® är utformat för människor som letar efter högpresterande tillbehör och är grunden för våra mest tekniska kepsar och visir. Våra packbara modeller har utvecklats i våra designlaboratorier och testats av de bästa ambassadörerna för Buff® och kan vikas i handen, vridas och förvaras i den minsta fickan utan att förlora sin form.

Egenskaper:

  • Återvunnet Coolnet UV+-tyg: 95 % återvunnen polyestermikrofiber som ger ultimat fukthantering, en kylande effekt, UPF+50 UV-skydd och ultralätt vikt.
  • UltraStretch-teknik: en mycket töjbar produkt som är utformad för optimal komfort och prestanda.
  • Lätt att stuva undan och behåller sin form. Avancerad teknik utformad för bekvämlighet, kan vikas med en hand utan att förlora sin form när den väl har släppts.
  • Tillverkad av återvunnet material. Gör mer nu och hjälp till att skapa en bättre värld för dig att njuta av.

Specifikationer:

  • Sammansättning: Krona: 95% återvunnen polyester 5% elastan.
  • Visir: 100% polyuretan
  • Mått (bredd x längd x höjd): 14,5x16x7

Skötselråd:

  • Maskintvätt

Mer information

Varumärke Buff
Tillverkarens SKU 125579555
Färg marinblå
Färg Blå
Storlek L/XL - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kapsyl

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)