Energikaka Meltonic TONIC BIO - CHOCOLAT

Energikaka Meltonic TONIC BIO - CHOCOLAT
136,55 kr

Slut i lager

Beskrivning

Energikaka Meltonic TONIC BIO - CHOCOLAT

GLUTENFRI - TILLAGNING RAPIDE (5MIN) - OPTIMAL MATSMÄLTNING - LÅG FETTHALT

Ett intensivt och läckert recept för toppidrottspass! Running Ekologiska energikakor för trailrunning, cykling, triathlon och maraton är perfekta för alla sportentusiaster som letar efter spänning!

Denna ekologiska energikaka innehåller :

- Läckra chokladbitar
- Bikupans skatter: honung och bidrottninggelé

Glutenfri och gjord på naturliga ingredienser, förstås!

Ekologiska energikakor för idrottsmän och kvinnor är perfekta för alla idrottsmän och kvinnor som vill ha den perfekta frukosten eller mellanmålet före idrott (running, trailrunning, cykling, triathlon, maraton...). Organic Energy Cakes - Chocolate, Honey and Royal Jelly är lätt att tillaga. Det här läckra receptet tar bara 5 minuter att förbereda.

De ekologiska energikakorna för idrottsmän och kvinnor är baserade på ett utsökt glutenfritt recept som är enkelt att tillaga (5 minuter). Allt du behöver göra är att blanda 300 ml vatten och grädda i 30-35 minuter vid 200°C i en vanlig ugn.

Organic Energy Cakes - Chocolate, Honey and Royal Jelly bör ätas en och en halv timme före träning. Det är lämpligt att äta ½ till 1/3 av kakan.

Meltonic har utvecklat ekologiska energikakor för idrottsmän och kvinnor som kan ersätta frukost och förvaras i kylskåpet i 3 dagar eller frysas.

Glutenfri och laktosfri, Organic Energy Cake - Chocolate, Honey and Royal Jelly är gjord på bikupans skatter. Honung, bidrottninggelé, 4 mjölsorter och läckra chokladbitar ger dig optimal energi före träningen. Ekologiska energikakor är lämpliga för alla idrottsmän och kvinnor och ger betydande mängder magnesium och järn.

Mer information

Varumärke Meltonic
Tillverkarens SKU 140987
Färg beige/gul
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen/Junior
Sortiment Energie