Ryggsäck Jack Wolfskin Crosstrail 30 ST [Storlek 30 L]

Ryggsäck Jack Wolfskin Crosstrail 30 ST [Storlek 30 L]
1 680,13 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck Jack Wolfskin Crosstrail 30 ST

Skogsstigar, branta gräsbevuxna sluttningar och steniga stigar på toppen. Ser du ut att ha kul? CROSSTRAIL 30 ST håller din rygg sval och torr, även på de tuffaste vandringarna.

Den här lätta vandringsväskan är tillverkad av återvunnet material och har enastående ventilation. Den är ergonomiskt utformad med gott om plats för din vandringsutrustning. Lasten fördelas jämnt och väskan sitter bekvämt utan tryckpunkter. Och tack vare "soft-neck"-konstruktionen är axelremmarna mycket bekväma runt halsen.

Väskorna i CROSSTRAIL-serien är utrustade med vårt innovativa AEROVENT-ryggsystem, som ger oöverträffad bärkomfort och klimatkomfort. Komforten förbättras av air mesh-tyget, som har stora porer för optimal ventilation. Det finns ett mellanrum mellan ryggpanelen i mesh och väskans stomme. Detta utrymme gör att svett kan avledas mer effektivt och hjälper till att hålla ryggen torr. Och om du reser med mycket utrustning är det inget problem: de ergonomiska axelremmarna ger utmärkt bärkomfort.

Den här vandringsväskan är inte bara bra för din rygg, den är också bra för miljön. Huvudmaterialet och fodret är tillverkade av återvunnet material. Och det ventilerande meshtyget är färgat med vår innovativa vattenfria process FUTURE DYE. Det sparar 10 liter vatten per förpackning.

Med CROSSTRAIL på ryggen är allt prydligt och lätt att plocka fram. Vattenflaskan kan t.ex. förvaras i den hopfällbara flaskpåsen på midjebältet så att du kan ta den när du behöver den. En extra U-formad dragkedja på framsidan ger direkt åtkomst till huvudfacket.

Väskan har en omfattande lista med praktiska funktioner. Med flera förvaringsalternativ - elastiska nätfickor på framsidan och sidorna, fästöglor för ett par vandringsstavar och en innerficka för småsaker - kan du få med dig allt du behöver för vandringen. Och eftersom det är viktigt att fortsätta dricka när du vandrar, särskilt i varmt väder, är CROSSTRAIL också förberedd för ett vätskesystem.

Autres Detaljer

  • Mått: 62 x 29 x 29 cm
  • Rygglängd: S - M (46-54 cm)
  • Material Future Dye Air Mesh
  • Vikt: 1160g
  • Kapacitet: 30 Lit.
  • AEROVENT: flexibelt, klassiskt ryggsystem med ryggpanel i mesh som skapar ett utrymme mellan ryggen och ryggsäcken för effektiv ventilation och specialformade ergonomiska axelremmar
  • Kompressionsremmar på sidorna
  • bröstbensrem
  • säkerhetsvisselpipa på bröstbensremmen

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 2009532_2222
Färg Beaujolais
Färg Violett
Storlek 30 L - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen