Betesväska Trakker Nxg grand

Betesväska Trakker Nxg grand

1 591,43 kr

1 506,83 kr

-5%
Optimera ditt karpfiske med Trakker Nxg grand betesväska, designad av det pålitliga varumärket Trakker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Betesväska Trakker Nxg grand

Betesväskan Trakker Nxg grand är ett viktigt tillbehör för karpfiskare. Den är designad av det välkända varumärket Trakker och kombinerar funktionalitet och hållbarhet för att uppfylla behoven hos de mest krävande sportfiskarna.

Denna betesväska är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att klara de mest extrema förhållanden. Den vattenavvisande polyesterbeläggningen ger maximalt skydd för ditt bete, även i våta eller fuktiga förhållanden. Dessutom håller den robusta dragkedjan betet säkert på plats i påsen.

Betesväskan Trakker Nxg grand är också mycket praktisk tack vare sina många förvaringsfack. Du kan enkelt organisera dina olika beten och fisketillbehör tack vare de yttre och inre fickorna. Så du har allt du behöver till hands för en lyckad fisketur på session.

Dessutom har väskan en vadderad, justerbar axelrem för bekväm bärning, även över långa avstånd. Du kan också bära den enkelt tack vare det robusta bärhandtaget på toppen av väskan.

Oavsett om du är en tillfällig fiskare eller en karpfiskeentusiast är Trakker Nxg grand betesväska ett viktigt tillbehör för din utrustning. Dess eleganta design och sobra färg gör den till en mångsidig produkt som passar alla fiskestilar.

Kort sagt, Trakker Nxg grand betesväska är ett perfekt val för karpfiskare som letar efter en hållbar, funktionell och praktisk väska. Slösa inte mer tid på att leta efter dina beten utspridda i din väska, välj Trakker Nxg grand betesväska och njut till fullo av din passion för karpfiske.

Mer information

Varumärke Trakker
Tillverkarens SKU 204962
Färg khakigrön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)