Vandringsskor Meindl Taiga MFS

Vandringsskor Meindl Taiga MFS
Börjar på: 4 639,99 kr
Upptäck den ultimata vandringskomforten med Meindl Taiga MFS. Utformad för att klara alla typer av terräng, låt Meindl vara din guide.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Taiga MFS

Meindl Taiga MFS vandringskängor är utrustning av högsta kvalitet för hängivna vandrare och friluftsentusiaster. Skorna tillverkas av det kända tyska märket Meindl och är specialdesignade för att ge oöverträffad komfort och prestanda under dina utomhusäventyr.

Skorna Meindl Taiga MFS är tillverkade av högkvalitativa material och är både robusta och bekväma. Ovandelen i läder och tyg ger utmärkt skydd mot väder och vind samtidigt som fötterna kan andas. Yttersulan Vibram i gummi ger optimalt grepp i alla typer av terräng och ger enastående stabilitet och dragkraft.

MFS (Memory Foam System)-tekniken är det som skiljer dessa skor från autres på marknaden. Den använder minnesskum för att anpassa sig perfekt till din fots unika form, vilket ger en personlig passform och ultimat komfort. Denna teknik ger också utmärkt värmeisolering, vilket håller dina fötter varma och torra även under de mest extrema förhållanden.

Kängorna Meindl Taiga MFS är speciellt utformade för vandring och är idealiska för svår terräng och långa distanser. Air-Active-tekniken säkerställer konstant luftcirkulation inuti skon, vilket håller fötterna svala och torra även under de mest intensiva vandringarna. Dessutom dämpar innersulan i memory foam och mellansulan i EVA dina steg, vilket minskar trötthet och fotsmärta.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en friluftsentusiast är Meindl Taiga MFS vandringskängor det perfekta valet för din nästa utflykt. Med sin perfekta kombination av komfort, hållbarhet och prestanda är dessa skor utformade för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr. Låt inte dina skor hålla dig tillbaka, välj Meindl Taiga MFS vandringskängor och ge dig ut för att erövra nya höjder.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2800-15
Färg Gamla Loden
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam