Vandringskängor för kvinnor Meindl Sahara

Vandringskängor för kvinnor Meindl Sahara
Börjar på: 2 313,88 kr
Upptäck Meindl Sahara vandringskängor för damer, det perfekta valet för bekväma och slitstarka utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 313,88 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Sahara

Upptäck Meindl Sahara vandringskängor för damer, designade för att ge komfort och hållbarhet för dina utomhusäventyr. Varumärket Meindl är känt för sina högkvalitativa skor, som kombinerar teknik och hantverk.

Vandringskängorna Sahara för damer är speciellt utformade för att uppfylla behoven hos passionerade vandrare. Deras eleganta, feminina design kompromissar inte på något sätt med deras prestanda på stigarna. De är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt stöd och skydd mot väder och vind.

Tack vare den halkfria gummisulan ger skorna perfekt grepp i alla typer av terräng, oavsett om det är på grova stigar eller i bergen. Dessutom ger den ventilerande ovandelen i läder utmärkt ventilation så att dina fötter hålls torra och bekväma under hela vandringen.

Meindl Sahara vandringskängor för damer har också ett snörningssystem på rapide för perfekt passform och optimalt fotstöd. Dessutom garanterar innerfodret Gore-Tex total vattentäthet, så att du kan korsa bäckar och floder med tillförsikt.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare kommer skorna Meindl Sahara att följa med dig på alla dina utomhusäventyr. Deras lätthet och komfort gör dem till ett perfekt val för långa vandringar, medan deras robusthet och hållbarhet gör dem till ett måste för svår terräng.

Vänta inte längre med att lägga vantarna på dessa vandringskängor för damer Meindl Sahara och upptäck hur skönt det är att kunna gå helt tryggt och fritt. Oavsett om du vandrar i bergen, trekking genom skogen eller promenerar genom landsbygden, kommer dessa skor att vara dina allierade val för en oförglömlig vandringsupplevelse. Förlita dig på Meindl för utrustning av högsta kvalitet och ge dig ut för att erövra nya horisonter med fullständig sinnesro.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2805-52
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Mellanhög överdel