Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Walker

Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Walker
Börjar på: 3 048,44 kr
Upptäck Meindl Vakuum Walker vandringskängor för damer, som kombinerar komfort, stil och prestanda för en oöverträffad vandringsupplevelse.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 3 048,44 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Walker

Meindl Vakuum Walker vandringskängor för damer är det perfekta alternativet för vandringsentusiaster som letar efter skor av hög kvalitet. Skorna tillverkas av det välkända varumärket Meindl och är särskilt utformade för kvinnor som gillar att utforska naturen och ta sig an nya utmaningar i bergen.

Med sin eleganta design och robusta konstruktion är dessa skor både praktiska och attraktiva. De har en yttersula i gummi Vibram för optimalt grepp i alla typer av terräng. Mellansulan i Eva-skum ger bra dämpning för ökad komfort på långa promenader. Dessutom garanterar Gore-Tex-membranet total vattentäthet samtidigt som dina fötter kan andas.

Dessa skor har också ett rapide snörningssystem för perfekt passform och ett säkert grepp. Den högkvalitativa ovandelen i fullnarvsläder ger utmärkt hållbarhet och skydd mot hinder i terrängen. Dessutom är de lätta och flexibla, så att du kan röra dig smidigt och enkelt.

Oavsett om du ska vandra en dag eller flera dagar kommer Meindl Vakuum Walker vandringskängor för damer att hålla dig bekväm hela vägen. De är utformade för att klara de tuffaste förhållandena och följa med dig på alla dina bergsäventyr.

Kort sagt, om du letar efter pålitliga, bekväma och snygga vandringskängor ska du välja Meindl Vakuum Walker vandringskängor för damer. Med sin exceptionella kvalitet och omsorgsfulla design garanterar de dig en oförglömlig vandringsupplevelse. Så vänta inte längre och unna dig dessa högkvalitativa vandringskängor för en vandring i fullständig stillhet!

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2955-49
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Mellanhög överdel