Vandringsskor Meindl Wakuum Walker

Vandringsskor Meindl Wakuum Walker
Börjar på: 3 048,44 kr
Utforska naturen med komfort och stil i Meindl Wakuum Walker vandringskängor, designade av det berömda märket Meindl.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Wakuum Walker

Upptäck Meindl Wakuum Walker vandringskängor, utformade för att uppfylla alla dina behov under dina utomhusäventyr. Dessa skor tillverkas av det berömda märket Meindl, känt för sin expertis och kvalitet, och är speciellt utformade för vandringsentusiaster som letar efter komfort och hållbarhet.

Vandringskängorna Meindl Wakuum Walker erbjuder enastående stöd och stabilitet tack vare den höga ovandelen och yttersulan i gummi Vibram. Så du kan gå tryggt och säkert, även i den svåraste terrängen.

Den eleganta, moderna designen gör dem också till ett perfekt val för stilmedvetna vandrare. Utrustade med ett Gore-Tex-membran är de både vattentäta och andningsbara, vilket håller dina fötter torra och bekväma under alla dina äventyr.

Vandringskängorna Meindl Wakuum Walker har också en Air-Active Soft Print-innersula som ger utmärkt dämpning och extra stöd för fötterna. De har också ett exakt rapide snörningssystem som garanterar perfekt passform varje gång.

Oavsett om du ska vandra en dag eller flera dagar kommer skorna Meindl Wakuum Walker att följa med dig på alla dina äventyr. Deras robusta konstruktion och hållbarhet kommer att ge dig många års användning.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare är Meindl Wakuum Walker vandringskängor det perfekta valet för att kombinera komfort, prestanda och stil. Vänta inte längre och unna dig dessa kvalitetsskor för din nästa utomhusexpedition.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2956-10
Färg mörkbrun
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Mellanhög överdel