Tält Jack Wolfskin exolight I

Tält Jack Wolfskin exolight I
6 082,92 kr
Detta tält kommer att följa med dig på alla dina vildmarksäventyr. Det högkvalitativa tyget skyddar dig mot vind, kyla och dåligt väder.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Tält Jack Wolfskin exolight I

1 000 meter upp på berget och du har äntligen klarat av dagens etapp. Framför en imponerande kuliss kan du på bara några minuter sätta upp ditt EXOLIGHT I - den perfekta sovsäcken för natten. Det lätta vandringstältet ultra är mycket enkelt att sätta upp och är precis vad du behöver för soloturer. Det tål varken regn eller storm.
Ramkonstruktionen är helt sammankopplad. Det gör tältet mycket vindstabilt och enkelt att sätta upp. Det behövs bara några få tältpinnar - en stor fördel när du t.ex. campar på stenig mark. Inner- och yttertältet är sammankopplade och fästs i ramen med clips - mycket praktiskt när du måste sätta upp tältet i regn.
Mitt emot ingången finns en liten öppning med dragkedja som ger tillgång till det mindre vindfånget. Här kan du förvara t.ex. dina vandringskängor för att skydda dem mot regn.
Yttertältet är belagt med polyuretan på insidan och silikon på utsidan. Det innebär att det inte bara är mycket motståndskraftigt mot rivning och dragning, utan också hållbart vattentätt. EXOLIGHT har också en ingång för ventilation. Ingångsluckan kan fästas på båda sidor av ramen för att hålla den öppen. Det är mycket enkelt att göra och rapide med extra clips. Innertältet är helt tillverkat av myggnätsmaterial.
Autres detaljer
Ingångar: 1
Personer: 1
Innertältets mått: [l x l x h] 215 x 60/60 x 100 cm
Vestibulens djup: 70 cm
Förpackad storlek: 43 x
Vikt: 1435 g (reducerad vikt : 1245 g)
inner-/yttertält
olika ventilationsmöjligheter
1 innerficka
9 lättviktspinnar, 2 linor
fästring på innertältets tak
reflexer på viktiga linpunkter och vid blixtlås
SILICONIZED HT NYLON RIPSTOP 20D : mycket lätt, mycket rivtåligt tyg, belagt på båda sidor, med tejpade sömmar (vattenpelare 1 500 mm)
MOSQUITO MESH 15D: tunt, särskilt lätt myggnät (innertält)
HYDROFILM SILICONIZED NYLON 40D: mycket lätt väv, belagd på båda sidor (vattenpelare 5000 mm)
DAC FEATHERLITE NSL: mycket lätt tältram av aluminium med anslutningselement med varierande diameter för förbättrat förhållande mellan stabilitet och vikt
hoprullad packpåse

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 3004911_1074
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)