Vandringsskor Meindl Vegas

Vandringsskor Meindl Vegas
Börjar på: 2 069,02 kr
Upplev äventyret med Meindl Vegas vandringskängor - bekväma och slitstarka, de tar dig med på en upptäcktsresa.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 069,02 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Vegas

Meindl Vegas vandringskängor är det perfekta valet för vandringsentusiaster som letar efter komfort, hållbarhet och prestanda. Vegas tillverkas av det berömda varumärket Meindl, som har specialiserat sig på vandringskängor i över 300 år, och är utformade för att ge en oöverträffad vandringsupplevelse.

Tack vare den högkvalitativa konstruktionen och användningen av material av högsta kvalitet premier, Meindl Vegas är vandringskängorna extremt slitstarka och hållbara. Oavsett om du vandrar på steniga stigar eller leriga vägar kommer dessa skor att följa med dig på alla dina utomhusäventyr.

Komfort är viktigt när du vandrar, och därför har Meindl Vegas skor utformats noggrant för att erbjuda en perfekt passform och optimalt fotstöd. Den anatomiskt utformade innersulan i memory foam anpassar sig perfekt till fotens form och håller dig bekväm under hela vandringen.

Yttersulan Vibram i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag, så att du kan gå säkert även i den svåraste terrängen. Dessutom är sulan motståndskraftig mot nötning och slitage, vilket garanterar att dina Vegas stövlar kommer att hålla länge.

Meindl Vegas vandringskängor är också utrustade med ett GORE-TEX-membran, vilket gör dem helt vattentäta och andningsbara. Så dina fötter förblir torra och bekväma även i vått väder, så att du kan fortsätta din vandring utan att hindras av våta stövlar.

Och för ännu bättre komfort har Meindl Vegas vandringskängor ett exakt snörningssystem med D-ring rapide. Det innebär att du enkelt kan justera spänningen i dina snören för en perfekt passform varje gång.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare är Meindl Vegas vandringskängor ett säkert val för alla dina utomhusäventyr. De erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, hållbarhet och prestanda för att följa med dig på alla dina upptäcktsfärder.

Så vänta inte längre, välj Meindl Vegas vandringskängor för oöverträffad komfort och en oförglömlig vandringsupplevelse. Dessa skor finns i flera storlekar och färger och är ett måste för alla vandringsentusiaster som letar efter en sko av högsta kvalitet. Beställ nu och gör dig redo för äventyr med Meindl Vegas!

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 3066-12
Färg jord
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del