Vandringssandaler för kvinnor Meindl Capri

Vandringssandaler för kvinnor Meindl Capri

Börjar på: 1 579,31 kr

1 401,54 kr

-11%
Upptäck komforten och kvaliteten hos Meindl Capri vandringssandaler för damer, perfekta för dina utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 579,31 kr

1 401,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringssandaler för kvinnor Meindl Capri

Meindl Capri vandringssandaler för damer är det perfekta valet för äventyrliga kvinnor som älskar att vara ute i naturen. Sandalerna är designade av det välkända varumärket Meindl och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, hållbarhet och stil för alla dina bergsutflykter.

Dessa vandringssandaler är speciellt framtagna för kvinnor och är utformade för att anpassa sig till kvinnans fotform, vilket ger en perfekt passform och optimalt stöd. Den ergonomiska designen följer fotens kurvor, vilket garanterar varaktig komfort även under långa dagar ute.

Den robusta yttersulan i gummi ger exceptionellt grepp, oavsett om det är grov eller våt terräng. Det innebär att du kan gå säkert och tryggt, även på de tuffaste stigarna. Dessutom absorberar EVA-mellansulan stötar för en lätt känsla vid varje steg.

Dessa sandaler är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Ovandelen i äkta läder står emot slitage och nötning, medan det ventilerande tygfodret ger optimal ventilation så att fötterna hålls svala och torra.

Oavsett om du ska ut på en dagsvandring eller ett längre äventyr kommer Meindl Capri vandringssandaler för damer att ge dig den komfort och det skydd du behöver. Deras eleganta, feminina design gör dem också till ett perfekt val för resor och utomhusaktiviteter.

Låt inte dåligt designade skor förstöra din vandringsupplevelse. Välj Meindl Capri vandringssandaler för damer, det pålitliga valet för kvinnor som älskar utomhusäventyr. Beställ nu och gör dig redo att utforska världen med komfort och stil.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 3169-05
Färg mörkbrun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen