Vandringssandaler för kvinnor Meindl Hawaii

Vandringssandaler för kvinnor Meindl Hawaii

Börjar på: 1 824,17 kr

1 643,83 kr

-10%
Välj komfort och prestanda med Meindl Hawaii vandringssandaler för damer, din allierade för utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 824,17 kr

1 643,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringssandaler för kvinnor Meindl Hawaii

Upptäck de nya vandringssandalerna för damer från Meindl, Meindl Hawaii. Dessa sandaler är särskilt utformade för hängivna vandrare och kombinerar komfort, prestanda och stil.

Varumärket Meindl är känt för sin kvalitet och expertis när det gäller vandringsskor. Med Meindl Hawaii har de skapat en modell som är särskilt anpassad till behoven hos kvinnliga vandrare. Dessa sandaler är utformade för att ge optimalt stöd för foten och gör att du kan ge dig ut på stigarna med tillförsikt.

Designen på Meindl Hawaii är både elegant och funktionell. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger utmärkt motståndskraft mot slitage och väder. De justerbara remmarna gör att du kan anpassa dem efter din fot för personlig komfort. Dessutom ger gummisulan optimalt grepp i alla typer av terräng, även den tuffaste.

Dessa sandaler är perfekta för vandring tack vare sin lätthet och andningsförmåga. Dina fötter håller sig svala även under långa promenader i solen. Dessutom formar sig innersulan i memory foam efter din fot för absolut komfort. Å andra sidan gör deras robusthet dem också lämpliga förautres utomhusaktiviteter som camping eller bergspromenader.

Stövlarna Meindl Hawaii är speciellt utformade för kvinnor, med en skärning som är anpassad till deras kroppsform. De finns i flera olika storlekar för bästa möjliga passform. Den neutrala färgen gör dem lätta att matcha med alla dina vandringskläder.

Sammantaget är Meindl Hawaii vandringssandaler för damer ett klokt val för alla som älskar naturen och utomhusaktiviteter. De kombinerar komfort, hållbarhet och stil för att följa med dig på alla dina äventyr. Vänta inte längre med att unna dig dessa vandringssandaler av hög kvalitet och ge dig ut för att upptäcka nya horisonter med full tillförsikt. Beställ dina Meindl Hawaii nu och gör dig redo för oförglömliga upplevelser i naturen.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 3389-05
Färg natur
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen