Simglasögon med spegellins och öronproppar Squba Enki

Simglasögon med spegellins och öronproppar Squba Enki
122,18 kr
Förbättra dina simprestationer med Squba simglasögon, utrustade med speglade linser och öronproppar för en optimal upplevelse.

Slut i lager

Beskrivning

Simglasögon med spegellins och öronproppar Squba Enki

Squba Enki simglasögon är utformade för att ge dig den ultimata simupplevelsen. Med sin spegellins och öronproppar är dessa simglasögon det perfekta valet för simmare på alla nivåer.

Spegellinsen på Squba Enki goggles gör att du kan simma med tillförsikt genom att minska bländning och förbättra synligheten i vattnet. Så du kan koncentrera dig på din simteknik utan att störas av solens bländande ljus.

Förutom den speglade linsen levereras dessa simglasögon även med öronproppar som skyddar dig mot vatten och öronirritation. Öronpropparna är utformade för att passa bekvämt i öronen och hålla vatten ute, så att du kan simma utan bekymmer.

Varumärket Squba är känt för sitt engagemang för kvalitet och prestanda. Squba Enki simglasögon är inget undantag, utan har en hållbar, slagtålig konstruktion för långvarig användning.

Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en erfaren tävlingssimmare är Squba Enki simglasögon det perfekta valet för att förbättra din simupplevelse. Så vänta inte längre, utrusta dig med dessa högkvalitativa simglasögon för optimal prestanda i vattnet.

Mer information

Varumärke Squba
Tillverkarens SKU 39965.011.2
Färg grå
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen