Fastsättning av krage Jobe Sports Addict SUP

Fastsättning av krage Jobe Sports Addict SUP
991,54 kr
Klämman Jobe Sports Addict SUP: det oumbärliga tillbehöret för en lyckad session ståplats up paddel med Jobe Sports!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Fastsättning av krage Jobe Sports Addict SUP

Jobe Sports Addict SUP bindningskrage är ett viktigt tillbehör för alla up paddelentusiaster. Denna klämma är designad av det välkända varumärket Jobe Sports och är speciellt utformad för att hålla din paddelbräda säkert på plats under dina sessioner på vattnet.

Bindningskragen är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och hållbar. Den är utformad för att tåla de tuffaste förhållandena och klara tidens tand, så att du kan njuta av dina paddlingsäventyr med tillförsikt.

Klämman Jobe Sports Addict SUP är också mycket enkel att använda. Tack vare låssystemet rapide kan du enkelt fästa och lossa din bräda på bara några sekunder. Du behöver aldrig oroa dig för att tappa bort din bräda eller att den lossnar när du paddlar.

Bindningskragen är speciellt utformad för stående up paddelbrädor, vilket garanterar ett perfekt och säkert grepp. Dessutom matchar den snygga, moderna designen din paddelutrustning perfekt.

Oavsett om du är nybörjare eller proffs är bindningskragen Jobe Sports Addict SUP ett oumbärligt tillbehör för alla dina paddelutflykter. Så vänta inte längre utan komplettera din utrustning nu för en säker och bekymmersfri paddlingsupplevelse. Njut av ditt paddlingsäventyr med fullständig sinnesro med Jobe Sports Addict SUP-klämman.

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 409919001
Färg silver/svart
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen