T-shirt för barn Helly Hansen HH Logo

T-shirt för barn Helly Hansen HH Logo
Börjar på: 306,07 kr
Upptäck HH Logo barn T-shirt från Helly Hansen, en trendig och bekväm stil för unga äventyrare.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för barn Helly Hansen HH Logo

Helly Hansen HH Logo t-shirt för barn är ett måste för juniorer som älskar komfort och stil. Med det välkända varumärket Helly Hansen är denna t-shirt både trendig och praktisk för vardagsaktiviteter.

Den är tillverkad i mjuk bomull och erbjuder optimal komfort för barn. Med sin klassiska skärning och korta ärmar passar den alla kroppsformer och kan bäras under alla årstider. Föräldrar kommer att uppskatta kvaliteten på denna t-shirt, som tål tvätt och tidens tand, för långvarig användning.

Den ikoniska Helly Hansen HH-loggan är tryckt på framsidan av t-shirten, vilket ger en touch av stil och personlighet. Barnen kommer att vara stolta över att bära ett plagg från detta märke som är känt för sina kvalitetskläder och sitt engagemang för miljön.

Denna t-shirt passar för alla stilar och tillfällen. Den kan bäras vid sportaktiviteter, familjeutflykter eller till och med för en avslappnad look i skolan. Den tidlösa designen gör den till ett måste i varje barns garderob.

Denna t-shirt finns i olika storlekar för juniorer och anpassar sig efter deras tillväxt och kan lämnas vidare till yngre barn. Med sin bekväma passform och kvalitetsfinish är den också perfekt för aktiva barn som rör på sig mycket.

Kort sagt är Helly Hansen HH Logo barn-T-shirt ett trendigt, bekvämt och slitstarkt plagg som kommer att göra både föräldrar och barn nöjda. Med sin ikoniska logotyp och tidlösa design är den det perfekta valet för alla tillfällen. Lägg till den i ditt barns garderob nu och låt dem uttrycka sin stil med stolthet.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 41709-980
Färg ebenholts
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior