Vandringskängor för kvinnor Meindl Badile

Vandringskängor för kvinnor Meindl Badile
Börjar på: 4 455,86 kr
Utforska stigarna med stil med Meindl Badile vandringskängor för damer - kvalitet, komfort och prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 4 455,86 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Badile

Upptäck Meindl Badile vandringskängor för damer, designade för vandringsentusiaster som letar efter komfort, stabilitet och prestanda. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet kommer dessa skor att vara din bästa allierade under dina utflykter i bergen.

Varumärket Meindl har varit känt för sitt kunnande och sin expertis inom tillverkning av vandringskängor i över 300 år. Med Badile kängor kan du vara säker på att du litar på ett välkänt varumärke som har uppfyllt förväntningarna hos de mest krävande vandrarna.

Dessa vandringskängor för kvinnor är speciellt utformade för att passa en kvinnas kroppsform, vilket ger optimal komfort under dina bergsutflykter. Sulan Vibram ger utmärkt grepp och oöverträffad stabilitet i alla typer av terräng, så att du kan gå helt tryggt och säkert.

Oavsett om du ska ut på en dagsvandring eller ett längre äventyr kommer Meindl Badile -skorna att vara din bästa allierade. Tack vare ovandelen i läder och fodret Gore-Tex är de både vattentäta och andas, vilket håller fötterna torra och svala under hela resan.

Förutom att vara funktionella är dessa skor också estetiskt tilltalande. Den eleganta designen och mångsidiga färgskalan kompletterar alla utomhusplagg. Dessutom gör deras robusta konstruktion och överlägsna kvalitet dem till en varaktig investering för alla dina framtida äventyr.

Kort sagt, Meindl Badile vandringskängor för damer är det perfekta valet för äventyrare som letar efter komfort, stabilitet och prestanda. Låt inte dina skor sakta ner dig på din nästa vandring, välj Meindl Badile och erövra naturen med tillförsikt.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 4291-10
Färg brun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam