Simglasögon Zoggs Predator Flex Reactor - Regular Fit

Simglasögon Zoggs Predator Flex Reactor - Regular Fit

855,76 kr

786,35 kr

-8%
Upptäck ultimata simprestanda med Zoggs's Predator Flex Reactor skyddsglasögon, som kan justeras för att passa ljusförhållandena för oöverträffad komfort och vision.

Endast 2 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 8 dagar

Beskrivning

Simglasögon Zoggs Predator Flex Reactor - Regular Fit

Gör dig redo att uppleva vår bästa passform med Predator Flex Titanium Reactor simglasögon. Linserna anpassar sig efter det ljus du simmar i.

Predator är förverkligandet av vår ambition att tillverka de bästa och bekvämaste simglasögon som världen någonsin har skådat. Från linserna till passformen drar varje par nytta av de lärdomar och tekniska framsteg som är resultatet av 30 års utveckling och hängivenhet till förbättringar.

Det här är inte våra bästa simglasögon ännu. De är de bästa simglasögonen.
De är inte vår bästa passform ännu. Det är den bästa passformen hittills.

Predator Flex-serien erbjuder oöverträffad komfort och passform, tack vare användningen av 3D-flexpunkter för ökad ramflexibilitet och en skräddarsydd passform. Eftersom inget ansikte är det andra likt har vi introducerat två olika storlekar: Regular Profile Fit och Smaller Profile Fit. I kombination med den nya Advanced Ultra-Fit-packningen, som ger exceptionell komfort, passar våra Predator glasögon nu fler ansikten än någonsin tidigare.

Mer information

Varumärke Zoggs
Tillverkarens SKU 461107-GYORRSMS
Färg grå/orange/reaktor
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen