Vandringsskor Boreal Zanskar

Vandringsskor Boreal Zanskar

Börjar på: 2 692,78 kr

2 174,43 kr

-19%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 692,78 kr

2 174,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Boreal Zanskar

Klätterkängor Boreal för herrar: Arbeta hårt med dessa!

Zanskar kombinerar sin 40-åriga expertis inom vandringskängor i läder med den senaste sultekniken för att skapa en sko som är kvintessensen av vad en mångsidig vandringskänga ska vara. Din perfekta partner för backpacking, vandring och bergsvandring.

Egenskaper:

Ovandelen är tillverkad av förstklassigt 2,6 mm europeiskt läder, med ett val av full mantel eller nubuck finish för att passa alla smaker.

En generös längd av gummiförstärkning skyddar överdelen från nötning och vårt unika Dry-Line-fodersystem är helt vattentätt och erbjuder överlägsen fuktångöverföringsprestanda för att hålla fötterna torra i alla väder. När man arbetar med naturläder finns det inget som kan ersätta erfarenhet och på Boreal inspekteras varje hud individuellt för de minsta bristerna och handskärs för att säkerställa en högkvalitativ finish.

Yttersulan Vibram Fuora Evo är slitstark och har ett djupt mönster för utmärkt grepp under alla förhållanden.

En egenskap hos Zanskar som är värd att lyfta fram är vår nya mellansula, med en mjuk och dämpad EVA-överyta, som dramatiskt förbättrar komforten under foten.

I kombination med vår nya sulplattform med en stötdämpande skumplugg under hälen och förbättrad vridningsstabilitet kommer det att hålla dina fötter glada och göra att du kan vandra längre.

Högkvalitativt 2,6 mm vattentätt läder Nubuck. HFS dämpat hälsystem. Gummisula för ökad slitstyrka. Boreal Dry-line för absolut vattentäthet och överlägsen andningsförmåga. Boreal PB-60 med stötdämpande EVA-skikt.

Yttersula Vibram Fuora-Evo med stötdämpande lager av EVA och PU med dubbel densitet. Dämpning under hälen och TPU-stabilisator i mellanfotsregionen. Trekking, backpacking och bergsvandring. 3-säsongsanvändning.

Mer information

Varumärke Boreal
Tillverkarens SKU 47125
Färg brun/svart
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam