Vandringskängor för kvinnor Meindl GTX

Vandringskängor för kvinnor Meindl GTX

Börjar på: 2 558,73 kr

2 456,99 kr

Upptäck komforten och prestandan hos Meindl GTX vandringskängor för damer, utformade för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 558,73 kr

2 456,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl GTX

Meindl GTX vandringskängor för damer är utformade för att ge kvinnor en oöverträffad vandringsupplevelse. Skorna tillverkas av det välkända varumärket Meindl och är specialdesignade för att uppfylla de unika behoven hos de mest krävande kvinnliga vandrarna.

Varumärket Meindl har varit känt för sin kvalitet och expertis inom tillverkning av vandringskängor i toppklass i över ett sekel. Vandringskängor för damer från Meindl GTX är inget undantag från detta rykte. De är designade med de bästa teknikerna och materialen för att erbjuda oöverträffad komfort, skydd och hållbarhet.

Tekniken GTX (Gore-Tex) i dessa skor garanterar total vattentäthet samtidigt som fötterna kan andas, vilket är avgörande för en bekväm och bekymmersfri vandring. Kängorna har dessutom en robust yttersula i gummi som ger exceptionellt grepp även i den tuffaste terrängen.

Meindl GTX vandringskängor för kvinnor är speciellt utformade för att passa kvinnors fötter perfekt. De ger optimalt stöd och komfort tack vare det exakta snörningssystemet och den ergonomiska formen. Så att du kan gå långa sträckor utan att känna smärta eller trötthet.

Oavsett om du är på väg på en bergsvandring, en skogsutflykt eller en promenad på branta stigar, kommer Meindl GTX vandringskängor för kvinnor att vara dina bästa allierade. De erbjuder optimal stabilitet och skydd samtidigt som du kan njuta av naturens skönhet till fullo.

Genom att välja Meindl GTX vandringskängor för damer väljer du högkvalitativa skor som kommer att följa med dig på alla dina utomhusäventyr. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare kommer dessa skor att ge dig den komfort, prestanda och hållbarhet du behöver för att njuta av naturen.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 4715-49
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del