Dunjacka Helly Hansen Verglas Icefall Down

Dunjacka Helly Hansen Verglas Icefall Down

Börjar på: 4 081,77 kr

1 294,41 kr

-68%
Håll dig varm och snygg hela tiden med Verglas Icefall Down dunjacka från Helly Hansen, perfekt för älskare avoutdoor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 4 081,77 kr

1 294,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Helly Hansen Verglas Icefall Down

Dunjackan Helly Hansen Verglas Icefall Down är ett måste för alla friluftsentusiaster. Dunjackan tillverkas av det välkända varumärket Helly Hansen och är utformad för att ge dig ultimat skydd mot de mest extrema väderförhållandena.

Med fyllning av gåsdun av högsta kvalitet håller Doudoune Helly Hansen Verglas Icefall Down dig varm även under de kallaste förhållandena. Det vatten- och vindavvisande yttertyget i nylon ger ett effektivt skydd mot väder och vind. Oavsett om du vandrar i bergen, är ute på en höghöjdsexpedition eller bara njuter av en dag i naturen, kommer denna dunjacka att hålla dig så bekväm som möjligt.

Doudoune Helly Hansen Verglas Icefall Down är inte bara funktionell, den har också en snygg och modern design. Med sin smala passform och tidlösa färger passar den både män och kvinnor. Så du kan bära den vid alla tillfällen, i stan eller ute på landet.

Och till råga på allt är dunjackan lätt och kompakt, så att du enkelt kan förvara den i ryggsäcken när du inte använder den. Den är också lätt att sköta, så du vet att den kommer att hålla länge.

Låt inte kyla och dåligt väder stoppa dig från dina utomhusäventyr. Välj Doudoune Helly Hansen Verglas Icefall Down och njut av naturen med fullständig sinnesro.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 63002-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)