Motorhuv Reusch Jane

Motorhuv Reusch Jane

428,50 kr

333,74 kr

-22%
Ta dig an backarna med stil med mössan Reusch Jane, designad av det pålitliga varumärket Reusch för skidentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Motorhuv Reusch Jane

Mössan Reusch Jane är det perfekta valet för skidentusiaster som letar efter en praktisk men ändå snygg accessoar. Mössan är designad av det världsberömda varumärket Reusch och är en perfekt blandning av funktionalitet och stil.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger enastående värme och komfort under de kallaste dagarna i backen. Den åtsittande passformen formar sig perfekt efter ditt huvud och ger dig optimalt stöd utan att begränsa dina rörelser.

Med sin eleganta, moderna design är Reusch Jane en riktig tillgång till alla dina skidoutfits. Den sobra färgen passar lätt in i din garderob och den diskreta logotypen ger en sofistikerad touch.

Men låt dig inte luras bara av utseendet, den här mössan är också utrustad med den senaste tekniken för att anpassa sig till skidåkningens krav. Det andningsaktiva tyget transporterar bort fukt och håller dig torr under hela aktiviteten. Dessutom är den vindtät för att skydda dig mot väder och vind.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare är Reusch Jane -kepsen ett måste för dina utflykter i backen. Den är inte bara funktionell, den är också slitstark och lätt att sköta. Så vänta inte längre utan lägg till den till din skidutrustning nu!

Mer information

Varumärke Reusch
Tillverkarens SKU 6380041-4328
Färg mörkblå melange
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen