Skidbyxor Helly Hansen blizzard insulated

Skidbyxor Helly Hansen blizzard insulated
Börjar på: 1 958,83 kr
Ta dig an backarna i värme med skidbyxorna Helly Hansen Blizzard Insulated, designade av det berömda sportmärket Helly Hansen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 958,83 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skidbyxor Helly Hansen blizzard insulated

Skidbyxorna Helly Hansen blizzard insulated är det perfekta valet för alla skidentusiaster som letar efter prestanda och komfort. Byxorna är designade av det berömda varumärket Helly Hansen, specialister på högkvalitativa sportkläder, och kombinerar stil och funktionalitet för en oförglömlig skidupplevelse.

Skidbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och har utmärkt värmeisolering som håller dig varm och torr i backen, även i extrema väderförhållanden. Helly Tech® Performance-tekniken garanterar totalt skydd mot väder och vind, samtidigt som andningsförmågan gör att fukt och svett transporteras bort.

Skidbyxorna Helly Hansen blizzard insulated är också fullpackade med praktiska funktioner för krävande skidåkare. Förformade knän ger optimal rörelsefrihet, medan snölås håller snön borta från byxorna. Dessutom ger de många fickorna med dragkedja säker och praktisk förvaring av dina viktigaste saker.

Förutom att skidbyxorna är extremt funktionella är de också mycket snygga. Den snygga, moderna designen passar utmärkt till alla skidoutfits, och de klara färgerna och reflexdetaljerna gör dem lätta att känna igen i backen.

Oavsett om du är nybörjare eller expert är skidbyxorna från Helly Hansen blizzard insulated ett säkert val för alla dina äventyr i backen. Förlita dig på kvaliteten och expertisen hos varumärket Helly Hansen för den ultimata skidupplevelsen. Beställ nu och gör dig redo att ge dig ut i backen med komfort och självförtroende!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 65709-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen