Vandringsskor Meindl Ohio Winter GTX

Vandringsskor Meindl Ohio Winter GTX
Börjar på: 3 121,90 kr
Upptäck den ultimata vandringskomforten med skorna Meindl Ohio Winter GTX, designade av det kända märket Meindl.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Ohio Winter GTX

Meindl Ohio Winter GTX vandringskängor är det perfekta valet för vintervandringsentusiaster. De är designade av det välkända varumärket Meindl och kombinerar komfort, hållbarhet och prestanda för att följa med dig på alla dina bergsäventyr.

Skorna är utrustade med GTX-teknik och är vattentäta och andningsbara, vilket håller fötterna torra och bekväma även under de tuffaste förhållandena. Gummisulan Vibram ger exceptionellt grepp i alla typer av terräng, så att du kan gå tryggt på hala eller ojämna ytor.

Vandringskängorna Meindl Ohio Winter GTX har också ett varmt ullfoder som skyddar dig mot kyla och fukt under dina vintervandringar. Den robusta konstruktionen i högkvalitativt läder garanterar lång hållbarhet, även vid intensiv användning.

Skornas eleganta och funktionella design gör dem till ett mångsidigt val för en mängd olika utomhusaktiviteter som vandring, promenader eller bergsklättring. Med sin överlägsna komfort och fotstöd gör dessa skor att du kan gå långa sträckor utan att känna dig trött eller obekväm.

Kort sagt, Meindl Ohio Winter GTX vandringskängor är en viktig investering för alla vintervandringsentusiaster. Så vänta inte längre, köp dessa högkvalitativa kängor och ge dig ut på ditt äventyr med full tillit och komfort.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 7624-31
Färg antracit
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam