Vandringsskor Meindl Garmisch II GTX

Vandringsskor Meindl Garmisch II GTX
Börjar på: 4 395,14 kr
Skorna Meindl Garmisch II GTX är designade för vandring och erbjuder komfort och prestanda i alla typer av terräng. Upptäck dem nu!

Slut i lager

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Garmisch II GTX

Upptäck Meindl Garmisch II GTX vandringskängor, designade för att ge komfort, hållbarhet och prestanda för dina utomhusäventyr. Dessa skor tillverkas av det kända märket Meindl och är det perfekta valet för vandringsentusiaster som letar efter pålitlig kvalitetsutrustning.

Meindl Garmisch II GTX vandringskängor är speciellt utformade för att uppfylla kraven på de tuffaste stigarna. Ovandelen i högkvalitativt läder ger utmärkt slitstyrka och optimalt skydd för dina fötter. Dessutom garanterar det integrerade Gore-Tex-membranet total vattentäthet samtidigt som fötterna andas, för optimal komfort även i vått väder.

Tack vare yttersulan i gummi Vibram ger dessa vandringskängor utmärkt grepp i alla typer av terräng, från leriga stigar till hala klippor och branta stigar. Dessutom absorberar mellansulan i EVA-skum effektivt stötar för optimal dämpning vid varje steg, vilket minskar trötthet och risken för skador.

Vandringskängorna Meindl Garmisch II GTX har också ett exakt snörningssystem som är lätt att justera, för perfekt fotstöd och optimal stabilitet. Den låga vikten gör dessutom att du kan gå långa sträckor utan att känna dig tyngd.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en nybörjare som letar efter äventyr, är Meindl Garmisch II GTX vandringskängor det perfekta valet för att följa med dig på alla dina vildmarksutforskningar. Så vänta inte längre, unna dig dessa kvalitetsskor för oförglömliga vandringar i full tillit och komfort.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 7635-39
Färg Mahagoni
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam