Vandringsskor Meindl Gastein GTX

Vandringsskor Meindl Gastein GTX
Börjar på: 3 783,00 kr
Upptäck den ultimata komforten och prestandan med Meindl Gastein GTX vandringskängor. En referens för alla dina utmaningar utomhus.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Gastein GTX

Upptäck Meindl Gastein GTX vandringskängor, speciellt utformade för vandringsentusiaster som söker komfort och prestanda. Varumärket Meindl har varit känt för sin kvalitet och expertis inom vandringskängor i över ett sekel.

Med sina vattentäta ovandelar i läder nubuck skyddar dessa skor dig från väder och vind och har utmärkt andningsförmåga. GORE -TEX-membransystemet säkerställer total vattentäthet samtidigt som fötterna kan andas, vilket ger en känsla av friskhet och komfort under hela vandringen.

Meindl Gastein GTX vandringskängor har en mellansula i EVA-skum för optimal dämpning och fotstöd. Yttersulan Meindl Multigriff i gummi ger exceptionellt grepp i alla typer av terräng, för ökad stabilitet och säkerhet när du är ute och går i bergen.

Med sitt exakta snörningssystem och ergonomiska läst anpassar sig dessa skor perfekt till din fotform för optimalt stöd och maximal komfort. Air-Active-tekniken säkerställer god luftcirkulation inuti skon, vilket förhindrar att fukt och obehaglig lukt byggs upp.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en passionerad amatör kommer Meindl Gastein GTX vandringskängor att följa med dig på alla dina bergsäventyr. Bekväma, slitstarka och högpresterande, de är det perfekta valet för vandring i fullständig säkerhet och stil. Så sätt igång och lita på kvaliteten och expertisen hos Meindl för ditt nästa utomhusäventyr.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 7748-01
Färg schwarz/dunkelbraun
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam