Vandringsskor Meindl Nordkap PRO GTX

Vandringsskor Meindl Nordkap PRO GTX
Börjar på: 5 373,60 kr
Upptäck den ultimata komforten och hållbarheten med Meindl Nordkap PRO GTX vandringskängor, perfekt för dina utomhusäventyr med Meindl!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 5 373,60 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Nordkap PRO GTX

Meindl Nordkap PRO GTX vandringskängor är den perfekta följeslagaren för dina utomhusäventyr. Skorna är designade av det kända varumärket Meindl och kombinerar komfort, hållbarhet och prestanda för en oöverträffad vandringsupplevelse.

Tack vare sin robusta design och högkvalitativa konstruktion är dessa skor idealiska för tuff terräng och oförutsägbara väderförhållanden. Yttersulan Vibram ger exceptionellt grepp på alla typer av underlag, medan Gore-Tex-membranet ger optimal vattentäthet och andningsförmåga.

Komforten för dina fötter beaktas också med Air Active Soft Print-teknik, som ger bra stöd och effektiv dämpning. Dessutom skyddar ovandelen i premiumläder nubuck mot stötar och slitage, samtidigt som den är lätt och flexibel för naturlig rörelse.

Dessa Meindl vandringskängor har också ett praktiskt och exakt snörningssystem som gör att du kan anpassa kängan perfekt till din fot för optimalt stöd. Dessutom skyddar ett förstärkt stenskydd i gummi dina fötter från hinder på leden.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en entusiastisk nybörjare är Meindl Nordkap PRO GTX vandringskängor ett klokt val för att få ut det mesta av dina utomhusäventyr. Så varsågod, ge dig själv den komfort och prestanda du behöver med dessa högkvalitativa vandringskängor från Meindl.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 7763-10
Färg Braun
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam