Randiga badshorts Gant Block

Randiga badshorts Gant Block
Börjar på: 979,42 kr
Upptäck den unika stilen på Gant Block randiga badshorts för optimal prestanda under dina simningspass med Gant.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 979,42 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Randiga badshorts Gant Block

De randiga badshortsen Gant Block är ett måste för alla simentusiaster. Med det välkända varumärket Gant kombinerar dessa badshorts stil och funktionalitet för att ge dig bästa möjliga upplevelse i vattnet.

Tillverkade av högkvalitativa material garanterar dessa badshorts exceptionell hållbarhet, även efter många dyk och simningssessioner. Eleganta ränder ger en touch av stil till dessa badshorts, vilket gör dem till ett perfekt val för dem som gillar att sticka ut på stranden eller vid poolen.

De randiga badshortsen Gant Block är specialdesignade för simning och har en perfekt passform för optimal rörelsefrihet. Oavsett om du tävlingssimmar, simmar för skojs skull eller tränar intensivt kommer dessa badshorts att uppfylla alla dina förväntningar.

Förutom att vara snygga och funktionella är dessa simshorts också mycket bekväma att bära. De har ett ventilerande meshfoder som håller dig sval och torr, även under de varmaste dagarna. Dessutom ger det elastiska midjebandet och dragskon en bekväm, skräddarsydd passform.

Oavsett om du föredrar att simma i havet eller i poolen är de randiga badshortsen Gant Block ett perfekt val. Det klor- och saltvattenresistenta tyget gör att du kan bära dem utan bekymmer, medan den klassiska, tidlösa skärningen gör dem till ett måste för alla säsonger.

Så gå vidare och välj Gant Block randiga badshorts för ditt nästa simsession. Med sin överlägsna kvalitet, eleganta stil och oöverträffade komfort kommer den säkert att uppfylla alla dina förväntningar och följa dig troget på alla dina vattenäventyr.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 922416002-433
Färg kvällsblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen