Badmössa för barn Arena Print Jr 3line

Badmössa för barn Arena Print Jr 3line

171,40 kr

168,95 kr

Barnbadmössan Arena Print Jr 3line, designad för små simmare med en passion för simning, kombinerar stil och prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Badmössa för barn Arena Print Jr 3line

Arena Print Jr 3line badmössa för barn är ett viktigt tillbehör för unga simmare med en passion för vatten. Den tillverkas av det kända märket Arena och kombinerar kvalitet och stil för den ultimata simupplevelsen.

Denna badmössa är speciellt utformad för barn och är anpassad till de yngsta simmarnas form för att säkerställa en perfekt och bekväm passform. Med sin design i tre linjer ger den en modern och trendig touch till ditt barns badkläder.

Varumärket Arena är känt över hela världen för sina högkvalitativa simprodukter. Med denna badmössa kan du vara säker på att ditt barn får ett effektivt skydd mot klor och UV-strålar. Dessutom är den utformad för att motstå slitage och blekning, vilket garanterar långvarig hållbarhet.

Denna badmössa är perfekt för unga simmare som simmar regelbundet. Oavsett om de tränar eller tävlar sitter den säkert och bekvämt så att ditt barn kan koncentrera sig på sina prestationer i vattnet.

Förutom sin funktionalitet är denna badmössa också en modeaccessoar för ditt barn. Den finns i en mängd olika ljusa, livfulla färger, vilket gör den till ett perfekt val för barn som gillar att sticka ut i poolen.

Kort sagt, Arena Print Jr 3line badmössa för barn är en produkt av högsta kvalitet för unga simmare med passion för simning. Med sin moderna design, hållbarhet och funktionalitet är den det perfekta valet för att följa med ditt barn på deras vattenäventyr. Vänta inte längre och ge ditt barn det bästa inom simning med Arena Print Jr 3line simmössa.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 94171-231
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior