Badbyxor för barn Speedo Dig Panel

Badbyxor för barn Speedo Dig Panel

Börjar på: 391,77 kr

343,04 kr

-12%
Upptäck Children's Swim Shorts Speedo Dig Panel, den perfekta följeslagaren för unga simentusiaster!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 391,77 kr

343,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Speedo Dig Panel

Speedo Dig Panel Children's Swim Shorts är det perfekta valet för ditt simkunniga barn. Dessa badshorts är designade av det kända märket Speedo och är utformade för att erbjuda ditt barn komfort, prestanda och stil.

Med en modern och färgglad design är dessa badshorts idealiska för unga simmare. De är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa optimal styrka och hållbarhet, även under de tuffaste förhållandena.

Tack vare Speedo Endurance+ -tekniken är dessa simshorts klor- och blekningsbeständiga, vilket gör dem till det perfekta valet för regelbundna träningspass. Dessutom är tyget torrt rapide, så att ditt barn kan hålla sig bekvämt och torrt hela dagen.

Barnbadbyxorna Speedo Dig Panel ger också utmärkt rörelsefrihet tack vare den åtsittande passformen och stretchtyget. Så ditt barn kan simma, dyka och leka utan några begränsningar.

Oavsett om det gäller intensiv träning eller en dag på stranden är dessa badshorts perfekta för alla unga simentusiaster. Så vänta inte längre och ge ditt barn det bästa inom komfort, prestanda och stil med Speedo Dig Panel badshorts för barn. Det är det perfekta valet för blivande små mästare!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003160-16638
Färg svart/röd/röd
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior