1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Vback

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Vback

Börjar på: 636,63 kr

527,05 kr

-17%
Upptäck komfort och prestanda i den 1-delade baddräkten för damer Speedo Vback, perfekt för simning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 636,63 kr

527,05 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Vback

Speedo Vback 1-dels baddräkt för kvinnor är det perfekta valet för alla kvinnor med en passion för simning. Denna baddräkt är designad av det välkända varumärket Speedo och kombinerar komfort, elegans och prestanda.

Dess Vback skärning kramar de feminina kurvorna perfekt och erbjuder optimalt stöd och oöverträffad rörelsefrihet. Tack vare sitt klorresistenta tyg och stretch är denna baddräkt perfekt för alla dina simningspass, oavsett om det är i poolen eller i öppet vatten.

1-dels baddräkt för damer Speedo Vback har ett innerfoder för extra komfort och en integrerad behå för extra stöd. De justerbara remmarna gör att du kan anpassa storleken efter din kroppsform för en perfekt passform.

Den eleganta designen kombinerar klassiska och tidlösa färger för en look som är både sober och feminin. Logotypen Speedo är diskret broderad på sidan och ger baddräkten en modern touch.

Denna baddräkt är perfekt för simning och garanterar maximal rörelsefrihet och totalt motstånd. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Speedo Vback 1-dels simdräkt för kvinnor att vara din allierade för att uppnå dina mål.

Låt inte din simdräkt hålla dig tillbaka! Välj den 1-delade simdräkten för kvinnor Speedo Vback och dyk ner i vattnet med självförtroende. Finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer, det är det perfekta valet för alla kvinnor som vill kombinera stil och prestanda i sin simning. Leta inte längre efter den perfekta simdräkten!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003179-16603
Färg blå/rosa
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen