Jacka Jack Wolfskin kyoto xt

Jacka Jack Wolfskin kyoto xt

Börjar på: 2 325,50 kr

1 744,09 kr

-25%
Denna herrjacka är perfekt för både stadsutflykter och vandringar. SUPERLOFT-vadderingen ger skön värme och skyddar mot vind och kyla.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 325,50 kr

1 744,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka Jack Wolfskin kyoto xt

För kallt? För blåsigt? Inte för dig. Oavsett om du är på väg till kontoret eller på en helgutflykt i skogen: på vintern är KYOTO XT JACKET en del av din vanliga vardagsoutfit.
Vi har utrustat vinterjackan med vår extremt varma SUPERLOFT-fleece av återvunnen polyester. Denna mycket luftiga syntetiska fleece har ett utmärkt värme/vikt-förhållande och är mycket mindre känslig för fukt än dun.
Yttermaterialet i KYOTO XT JACKET skyddar bålen effektivt mot vind och lätta skurar - och har dessutom en behagligt silkeslen känsla.
Autres detaljer
Vikt: 925 g (storlek M)
STORMLOCK ECOSPHERE COTTON TOUCH: robust, elastiskt, vindtätt, vattenavvisande och andningsbart tyg av återvunnen polyester med bomullsliknande känsla
foder av återvunnen mikrofiber med tryckt logotyp
MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (200 g/m²): särskilt varm vaddering med högt loft tillverkad av återvunna syntetfibrer / MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (180 g/m²): särskilt varm vaddering med högt loft tillverkad av återvunna syntetfibrer
fast huva med justerbar ansiktsöppning och volym
2 höftfickor, innerficka
justerbar nederkant

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1206361_4144
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)