Badshorts Speedo Eco Essential

Badshorts Speedo Eco Essential

Börjar på: 355,04 kr

277,54 kr

-22%
Upptäck Speedo Eco Essential simshorts, designade av det kända simmärket för miljöansvariga simmare. Gör ett hållbart val.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 355,04 kr

277,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badshorts Speedo Eco Essential

Simshortsen Speedo Eco Essential är det perfekta valet för miljömedvetna simmare. Shortsen är designade av det kända simmärket Speedo och erbjuder inte bara optimal komfort i vattnet, utan är också tillverkade av miljövänliga material.

Som simmare vet du point hur viktigt det är att skydda vår miljö. Det är därför Speedo har skapat dessa badshorts med hjälp av återvunna tyger, vilket minskar empreinte koldioxidavtrycket. Dessutom har de Endurance+ -teknologi, som garanterar exceptionell hållbarhet och klorresistens, så att du kan njuta av dem under många simningspass.

Förutom att vara miljövänliga har Speedo Eco Essential simshorts en snygg och funktionell design. Det elastiska midjebandet med dragsko ger perfekt passform, medan bakfickan med dragkedja gör att du kan förvara småsaker säkert medan du simmar. Det lätta, bekväma tyget ger optimal rörelsefrihet så att du kan koncentrera dig på din prestation i vattnet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är Speedo Eco Essential swim shorts ett utmärkt val för ditt nästa simpass. De erbjuder inte bara enastående stöd och hållbarhet, utan låter dig också göra din del för miljön. Så varsågod, välj dessa ekologiskt ansvarsfulla simshorts och gör skillnad samtidigt som du utövar din favoritsport.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 12433-16133
Färg grn
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen