Långärmad T-shirt för barn Columbia Sandy Shores Sunguard

Långärmad T-shirt för barn Columbia Sandy Shores Sunguard

Börjar på: 367,16 kr

301,29 kr

-18%
Skydda ditt barn från solen med bekvämligheten och stilen hos Columbia Sandy Shores Sunguard T-shirt. För juniorer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

301,29 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt för barn Columbia Sandy Shores Sunguard

Columbia Sandy Shores Sunguard långärmad T-shirt för barn är ett måste för spirande unga äventyrare. Denna T-shirt är designad av det kända märket Columbia och kombinerar komfort och solskydd så att ditt barn kan få ut det mesta av sina utomhusaktiviteter.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, så den är perfekt för alla ditt barns äventyr. De långa ärmarna ger extra skydd mot solens strålar, perfekt för soliga dagar.

Som ansvarsfull förälder kommer du att uppskatta att den här t-shirten har solskyddsfaktor UPF 50. Så ditt barn kan leka i solen utan att oroa sig, samtidigt som det skyddas mot skadliga strålar.

Den färgglada, dynamiska designen på denna t-shirt gör den också till ett trendigt klädesplagg. Ditt barn kommer att vara stolt över att bära den och redo att utforska nya horisonter med stil.

Oavsett om det är en dag på stranden, en vandring i bergen eller en enkel promenad med familjen, är Columbia Sandy Shores Sunguard långärmad t-shirt för barn det perfekta valet för din junior. Så vänta inte längre och ge ditt barn den komfort, det skydd och den stil de förtjänar med denna exceptionella t-shirt från Columbia.

Mer information

Varumärke Columbia
Tillverkarens SKU 1833151-471
Färg marinblå/lila
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper Lång ärm