Trailskor Under Armour Charged Bandit Trail 3

Trailskor Under Armour Charged Bandit Trail 3

Börjar på: 1 101,84 kr

918,32 kr

-17%
Dominera spåren med skorna från trail Under Armour Charged Bandit Trail 3, den perfekta allierade för dina äventyr i naturen!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

918,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Trailskor Under Armour Charged Bandit Trail 3

Upptäck de nya skorna från trail Under Armour Charged Bandit Trail 3, designade för att ge dig en oöverträffad löparupplevelse. Skorna tillverkas av det välkända märket Under Armour och är speciellt utformade för dig som älskar trail. Med en slitstark yttersula i gummi och en Charged Cushioning-mellansula för optimal komfort är dessa skor redo att ta sig an alla typer av tuff terräng.

Charged Cushioning-tekniken ger dynamisk dämpning för att absorbera stötar och ge en explosiv propulsion med varje steg. Den lätta, ventilerande ovandelen i mesh ger extra stöd och ventilation för att hålla fötterna torra och svala under intensiva träningspass. Dessutom skyddar TPU-förstärkningar i häl och tå dina fötter från hinder på löparbanan.

Oavsett om du är en erfaren löpare eller upptäcker trail för första gången är dessa skor från trail Under Armour ett perfekt val för ditt nästa utomhusäventyr. Deras snygga design och oöverträffade komfort gör att du kan fokusera på din löprunda utan att oroa dig för dina fötter. Så unna dig prestandan och kvaliteten från varumärket Under Armour med skorna trail Charged Bandit Trail 3.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3028371-400
Färg academy blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Charged Bandit
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre