Trailskor för damer Under Armour Charged Bandit Trail 3

Trailskor för damer Under Armour Charged Bandit Trail 3

Börjar på: 1 101,84 kr

918,32 kr

-17%
Dominera stigarna med Trail Damskor Under Armour Charged Bandit Trail 3. Den ultimata prestandan. UnderArmour trailskor

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

918,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Trailskor för damer Under Armour Charged Bandit Trail 3

Upptäck Trail Women's Shoes Under Armour Charged Bandit Trail 3, designade för att ge dig en oöverträffad löparupplevelse. Det välkända varumärket Under Armour har än en gång flyttat fram gränserna för innovation genom att skapa dessa skor speciellt för kvinnor som älskar trail. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är dessa skor den perfekta blandningen av stil och prestanda.

Dessa skor från trail är speciellt framtagna för kvinnor och är utformade för att perfekt anpassa sig till formen på en kvinnas fot, vilket ger optimal komfort för ansträngningslös löpning. Charged Bandit Trail 3 -tekniken från Under Armour säkerställer optimal stötdämpning och effektiv energiåtergivning vid varje steg, så att du kan nå dina mål med tillförsikt.

Den robusta yttersulan i gummi ger exceptionellt grepp även i den tuffaste terrängen, medan ovandelen i ventilerande mesh ger optimal luftcirkulation så att fötterna hålls svala och torra under hela löprundan. Dessa skor har också extra tåskydd för ökad säkerhet på dina bergslöpningar.

Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare på trail, är Trail Women's Under Armour Charged Bandit Trail 3 skorna ett perfekt val för att följa med dig på alla dina äventyr. Deras eleganta design och banbrytande teknik gör dem till ett måste för alla kvinnor som älskar utomhussporter.

Låt inte dina skor hålla dig tillbaka i din träning, välj Trail Women's Shoes Under Armour Charged Bandit Trail 3 och upptäck kraften i prestanda i kombination med komfort. Dessa skor från trail finns i olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är en varaktig investering för alla kvinnor som vill tänja på sina gränser och nå nya höjder. Beställ nu och gör dig redo att erövra stigarna med Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3028405-102
Färg grå hjärnsubstans
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Charged Bandit
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre