Vandringsskor Meindl Literock GTX

Vandringsskor Meindl Literock GTX

Börjar på: 2 681,16 kr

2 395,17 kr

-11%
Upptäck komforten och robustheten hos Meindl Literock GTX vandringskängor för en oöverträffad vandringsupplevelse med varumärket Meindl.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 681,16 kr

2 395,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Literock GTX

Meindl Literock GTX vandringskängor är det perfekta valet för alla dina utomhusäventyr. Skorna är designade av det kända varumärket Meindl och kombinerar komfort, hållbarhet och prestanda för en oöverträffad vandringsupplevelse. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en ivrig nybörjare är dessa skor gjorda för dig.

Deras toppmoderna design innehåller den senaste tekniken för att hålla dig bekväm hela vägen. Ovandelen i läder av högsta kvalitet är stenhård, medan det vattentäta GORE-TEX-membranet håller fötterna torra även under de våtaste förhållandena.

Yttersulan Vibram i gummi ger exceptionellt grepp i alla typer av terräng, oavsett om det är branta klippor, leriga stigar eller grova stigar. Mellansulan i EVA-skum absorberar dessutom stötar och ger en lätt och bekväm känsla vid varje steg.

Dessa skor har utformats speciellt för vandring, med en läst som är anpassad efter foten och exakt snörning för perfekt passform. Dessutom säkerställer Air Active-tekniken optimal luftcirkulation för att hålla fötterna svala och torra även under de längsta vandringarna.

Slutligen gör den snygga, moderna designen av dessa skor dem till ett mångsidigt val, oavsett om du vandrar i bergen eller gör vardagliga utomhusaktiviteter. Så vänta inte längre, köp dina vandringskängor från Meindl Literock GTX och ge dig ut på dina äventyr med tillförsikt.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 3922-09
Färg blå/orange
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del