Vattentät jacka för barn Helly Hansen level

Vattentät jacka för barn Helly Hansen level
Börjar på: 1 958,83 kr
Skydda ditt barn från regn med stil med den vattentäta jackan Helly Hansen Level, designad för unga äventyrare outdoor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 958,83 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Helly Hansen level

Den vattentäta barnjackan Helly Hansen Level är det perfekta valet för att utrusta din lilla äventyrare för utomhusaktiviteter. Med över 140 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa kläder för extrema förhållanden är Helly Hansen ett pålitligt varumärke för föräldrar som vill hålla sina barn varma och torra.

Den här jackan är specialdesignad för barn, med ett snitt och funktioner som är anpassade till deras morfologi och behov. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett vattentätt skydd med andasfunktion så att ditt barn kan leka och utforska i lugn och ro, oavsett väder.

Den vattentäta jackan Helly Hansen Level är perfekt för utomhusaktiviteter som vandring, camping, cykling och skidåkning. Den har en justerbar huva för extra skydd mot regn och vind, samt fickor med dragkedja för att hålla småsaker säkra. Den eleganta och sportiga designen gör dessutom ditt barn till den snyggaste ungen på lekplatsen.

Varumärket Helly Hansen är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och den här jackan är inget undantag. Den är utformad för att klara ditt barns mest intensiva lekar och äventyr, samtidigt som den är bekväm och lätt att bära. Förutom sin funktionalitet är den också lätt att ta hand om och tvätta, vilket är en fördel för upptagna föräldrar.

Som ett miljöengagerat varumärke använder Helly Hansen miljövänliga material vid tillverkningen av sina produkter, för att minska sin påverkan på planeten och bevara en bättre framtid för kommande generationer. Med Helly Hansen Level vattentät jacka för barn kan du vara säker på att ditt köp inte bara är bra för ditt barn, utan också för planeten.

Ge ditt barn det allra bästa inom sportkläder med den vattentäta barnjackan Helly Hansen Level. Pålitlig, funktionell och miljövänlig - det perfekta valet för alla blivande små äventyrare. Beställ nu och låt ditt barn få ut det mesta av sina utomhusaktiviteter, oavsett väder.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 41728-991
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)