T-shirt för kvinnor Helly Hansen Tech

T-shirt för kvinnor Helly Hansen Tech
Börjar på: 612,14 kr
Kolla in vår T-shirt för kvinnor Helly Hansen Tech för en trendig, högpresterande look för dina trail -pass!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,14 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Helly Hansen Tech

Denna t-shirt för kvinnor från Helly Hansen Tech är det perfekta valet för alla trail-entusiaster. Designad av det kända märket Helly Hansen, kombinerar denna t-shirt stil och prestanda för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr.

Det tekniska tyget som används för denna T-shirt känns lätt och mjukt mot huden, vilket ger dig optimal komfort under dina träningspass. Dessutom har den fukthanteringsteknik för att transportera bort svett och hålla dig torr även under de mest intensiva ansträngningarna.

T-shirtens feminina design met framhäver din figur samtidigt som den är funktionell. Platta sömmar minskar skav och irritation, medan den smala passformen ger dig gott om rörelsefrihet. Så att du kan koncentrera dig på löprundan utan att hindras av din outfit.

Denna T-shirt är speciellt utformad för utomhusaktiviteter och har också UPF 40+ solskyddsteknik för att skydda dig mot solens skadliga strålar. Så att du kan njuta av dina utflykter i full säkerhet, även på soliga dagar.

Denna t-shirt för damer från Helly Hansen Tech finns i en rad moderiktiga färger och är ett måste i din sportgarderob. Du kan enkelt kombinera den med dina autres kläder från trail för en snygg och modern look.

Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare kommer denna t-shirt från Helly Hansen att ge dig den komfort, prestanda och stil du behöver för att nå dina mål. Låt inte din outfit sakta ner dig, välj denna t-shirt för kvinnor från Helly Hansen Tech och spring med självförtroende!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 48514-636
Färg azurit
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen