Våtdräkt för surfare med dragkedja på bröstet O'Neill Epic 3/2

Våtdräkt för surfare med dragkedja på bröstet O'Neill Epic 3/2

Börjar på: 2 876,43 kr

2 158,27 kr

-25%
Våtdräkten O'Neill Epic 3/2 med dragkedja på bröstet för optimal surfing. Upptäck kvaliteten på O'Neill.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 876,43 kr

2 158,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Våtdräkt för surfare med dragkedja på bröstet O'Neill Epic 3/2

Våtdräkten O'Neill Epic 3/2 är ett perfekt val för passionerade surfare som letar efter en våtdräkt av högsta kvalitet. Med sin praktiska dragkedja på bröstet ger denna våtdräkt perfekt passform och optimalt stöd under dina surfsessioner. Våtdräkten, som tillverkas av det kända surfmärket O'Neill, är utformad för att uppfylla surfares specifika behov och erbjuder både komfort och prestanda.

Det högkvalitativa tyget som används i denna våtdräkt är både lätt och slitstarkt, vilket ger total rörelsefrihet samtidigt som det skyddar din kropp mot väder och vind. Med en tjocklek på 3/2 är våtdräkten idealisk för varmare vatten och ger optimal värmeisolering så att du kan stanna längre i vattnet utan att behöva oroa dig för kyla.

Dragkedjan på bröstet är inte bara praktisk, utan känns också lättare och friare än traditionella våtdräkter med dragkedja på baksidan. Den har också en justerbar krage som förhindrar att vatten tränger in och kyler ner din kropp.

Med sin snygga design och livfulla färger kommer den här våtdräkten från O'Neill att få dig att sticka ut på vågorna. Men det handlar inte bara om utseende, den har också tekniska funktioner som limmade och sydda sömmar för ökad hållbarhet och skydd mot vatteninträngning.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare är våtdräkten O'Neill Epic 3/2 ett pålitligt kvalitetsval för att förbättra din surfupplevelse. Så fortsätt och lita på att det världsberömda surfmärket O'Neill utrustar dig med den bästa utrustningen för att erövra vågorna.

Mer information

Varumärke O'Neill
Tillverkarens SKU 5353-HH5
Färg abyss/gunmetal
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen