Våtdräkt för surfare med dragkedja på bröstet O'Neill Epic 4/3

Våtdräkt för surfare med dragkedja på bröstet O'Neill Epic 4/3

Börjar på: 2 998,85 kr

2 248,86 kr

-25%
Våtdräkt för surfing O'Neill Epic 4/3: en oumbärlig medhjälpare för lyckade surfsessioner med dragkedja på bröstet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 998,85 kr

2 248,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Våtdräkt för surfare med dragkedja på bröstet O'Neill Epic 4/3

O'Neill Epic 4/3 våtdräkt med bröstdragkedja är ett måste för alla surfentusiaster. Våtdräkten är designad av det kända varumärket O'Neill och erbjuder den perfekta blandningen av prestanda och komfort för att följa med dig på dina surfsessioner.

Våtdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla dig varm och bekväm i vattnet. Dragkedjan på bröstet gör den enkel att ta på och ger en perfekt passform för större rörelsefrihet.

Med en tjocklek på 4/3 är denna våtdräkt idealisk för svala vatten och måttliga temperaturer. Den ger också skydd mot yttre faktorer som vind och UV-strålning, så att du kan njuta av dina surfsessioner under längre tid.

O'Neill är känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation, och våtdräkten Epic 4/3 är inget undantag. Den har strategiskt placerade sömmar för ökad flexibilitet och hållbarhet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare kommer den här våtdräkten att uppfylla alla dina förväntningar när det gäller prestanda och komfort. Så vänta inte längre, lägg vantarna på O'Neill Epic 4/3 våtdräkt med bröstdragkedja och ta dig till vattnet med tillförsikt!

Mer information

Varumärke O'Neill
Tillverkarens SKU 5354-HH5
Färg abyss/gunmetal
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen