Våtdräkt med bröstdragkedja för kvinnor O'Neill Epic 4/3

Våtdräkt med bröstdragkedja för kvinnor O'Neill Epic 4/3

Börjar på: 2 998,85 kr

2 248,86 kr

-25%
Tämj vågorna med stil i Women's chest-zip wetsuit O'Neill Epic 4/3, perfekt för surfing för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 998,85 kr

2 248,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Våtdräkt med bröstdragkedja för kvinnor O'Neill Epic 4/3

O'Neill Epic 4/3 våtdräkt för kvinnor med bröstdragkedja är det perfekta valet för alla surfentusiaster som letar efter en högpresterande men ändå snygg våtdräkt. Denna våtdräkt från O'Neill är speciellt utformad för kvinnor och har en smal passform som formar sig perfekt efter kvinnans kurvor för optimal komfort i vattnet.

Våtdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och har en dragkedja på bröstet för enkel påtagning och optimalt stöd under hela surfingpasset på session. Dess 4/3 mm neoprenskikt ger effektivt skydd mot kyla, samtidigt som det ger dig gott om rörelsefrihet att utföra alla dina trick med fullständig lätthet.

Våtdräkten är speciellt utformad för surfing och har strategiskt placerade platta sömmar för att förhindra skav och säkerställa maximal hållbarhet. Dessutom ger den eleganta, feminina designen en touch av stil till din surfoutfit.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare kommer du att älska att bära denna våtdräkt från O'Neill under dina surfsessioner. Den är perfekt för att tackla de kallaste vågorna och kommer att hålla dig varm och bekväm i vattnet. Så unna dig den här högkvalitativa våtdräkten och njut till fullo av din passion för surfing.

Mer information

Varumärke O'Neill
Tillverkarens SKU 5356-HV6
Färg svart/cindydaisy
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen