Våtdräkt med bröstdragkedja för kvinnor O'Neill Epic 5/4

Våtdräkt med bröstdragkedja för kvinnor O'Neill Epic 5/4

Börjar på: 3 121,28 kr

2 513,06 kr

-19%
Upptäck O'Neill våtdräkt för damer med dragkedja på bröstet, perfekt för surfare som älskar havet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 121,28 kr

2 513,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Våtdräkt med bröstdragkedja för kvinnor O'Neill Epic 5/4

O'Neill Epic 5/4 våtdräkt för damer är det perfekta verktyget för att tackla vågorna med stil och prestanda. Våtdräkten är designad av det världsberömda varumärket O'Neill och är speciellt framtagen för kvinnor med en passion för surfing. Med dragkedja på bröstet anpassar den sig perfekt till din kroppsform för optimal komfort.

Våtdräkten O'Neill Epic 5/4 är tillverkad av högkvalitativa material och har utmärkt värmeisolering för att skydda dig mot kyla samtidigt som du kan röra dig fritt. Tjockleken på 5/4 mm gör den idealisk för kalla vatten och långa surfpass.

Våtdräkten har också limmade och sydda sömmar för maximal hållbarhet och vattentäthet. Detta håller dig torr och bekväm även under de tuffaste förhållandena. Dessutom ger den ergonomiska designen och de strategiskt placerade neoprenpanelerna total rörelsefrihet för optimal prestanda på vågorna.

Oavsett om du är en erfaren surfare eller nybörjare är våtdräkten O'Neill Epic 5/4 ett viktigt val om du vill rida på vågorna med självförtroende. Den eleganta, feminina stilen gör att du garanterat kommer att bli uppmärksammad på stranden. Låt inte kylan stoppa dig, välj O'Neill våtdräkt Epic 5/4 och njut av din passion för surfing till fullo.

Mer information

Varumärke O'Neill
Tillverkarens SKU 5371-HW6
Färg hw6 blk/demiflor
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen