Långärmad flanellskjorta Helly Hansen Lokka

Långärmad flanellskjorta Helly Hansen Lokka
Börjar på: 1 101,84 kr
Kolla in vår långärmade flanellskjorta Helly Hansen Lokka, ett måste för en avslappnad och bekväm stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad flanellskjorta Helly Hansen Lokka

Den långärmade flanellskjortan Helly Hansen Lokka är det perfekta tillskottet till din garderob för de svalare månaderna. Skjortan är designad av det kända märket Helly Hansen och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig optimal komfort.

Tillverkad av mjuk, varm flanell, kommer denna skjorta att hålla dig varm tack vare materialets förmåga att fånga kroppsvärme. De långa ärmarna skyddar dig också mot kyla, samtidigt som de ger din outfit en elegant touch.

Designen på denna flanellskjorta Helly Hansen Lokka är ett bevis på varumärkets kvalitet och expertis. De solida sömmarna och den noggranna finishen gör detta till ett slitstarkt och hållbart plagg som kommer att följa med dig på dina utomhusaktiviteter eller arbetsdagar.

Skjortan har en både klassisk och modern design med button-down-krage och en diskret bröstficka som pryds av märkets logotyp. Skjortan kan bäras på många olika sätt, antingen med jeans för en avslappnad look eller med chinosbyxor för en elegantare look.

Flanellskjortan Helly Hansen Lokka är inte bara bekväm och snygg, den är också praktisk. Den är lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin, vilket gör den idealisk för aktiva människor.

Oavsett om du gillar vandring, camping eller bara letar efter en bekväm skjorta för vardagsbruk, är Helly Hansen Lokka flanellskjorta ett perfekt val. Unna dig denna högkvalitativa skjorta och lägg till en touch av skandinavisk stil i din garderob.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 62731-476
Färg Sprucestripe
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen