Jacka Helly Hansen panorama

Jacka Helly Hansen panorama
Börjar på: 3 427,96 kr
Upptäck jackan Helly Hansen Panorama, det perfekta valet för skidentusiaster som vill ha komfort, värme och stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 3 427,96 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka Helly Hansen panorama

Upptäck jackan Helly Hansen Panorama, speciellt framtagen för passionerade skidåkare av Helly Hansen. Jackan kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig den ultimata skidupplevelsen i backen.

Jackan Helly Hansen Panorama är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, perfekt lämpad för de tuffa förhållandena på berget. Den har ett vattentätt och andningsbart membran som skyddar dig mot väder och vind samtidigt som det ger optimal komfort.

Jackans design är både modern och snygg, med klara färger som får dig att sticka ut i backen. De reflekterande detaljerna garanterar också din säkerhet genom att göra dig synlig i svagt ljus.

För total rörelsefrihet har Helly Hansen Panorama jackan förformade ärmar och ett stretchtyg. Du kommer att kunna åka skidor enkelt och utan begränsningar, samtidigt som du har ett bra skydd mot kyla och fukt.

Jackan har också en avtagbar, justerbar huva och massor av praktiska fickor för säker förvaring av dina personliga tillhörigheter. Så att du kan få ut det mesta av din dag i backen utan att behöva oroa dig för något annat.

Sammantaget är jackan Helly Hansen Panorama ett perfekt val för alla skidåkare som letar efter en högpresterande, snygg och bekväm jacka. Så tveka inte, utrusta dig med denna kvalitetsjacka för oförglömliga dagar i backen.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 65744-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva